Noob
I znowu kolejny post. Ej no jak jesteś jescze w cropp to spoko, ale jak jesstes w dreamteam to po co sie wypowiadasz na temat naszego klanu. Powiedz cyz jestesczy nie z nami i koniec. A nie raz jestes u nas raz u nich. Nie rozumiem t2 czemy w sqadzie nie ma zawodnika jak on nigdzie nie odzszdl i jest w klanie, za to jest navra ktory odszedlz jklanu wiesz czos czego ja nie wiem, czy sie pomyliles??
Noob
Chaos , nie ogarniesz ... Słyszałem nawet że ma sie zmienić nazwa klanowa ... bo navra z t2 tak ustalili . placz i zal
Noob
hehe placz i zal xD Chyba smiech ze co chwile klanowicze raz sa w klanie a raz ich nie ma xD
Noob
fakt smiałem się przez chwile jednak doszedłem do wniosku że to godne pożałowania a nie śmiechu ;[
no żal mi że musieliscię odejść, długo was przetrzymywalem w klanie ale reszta w końcu musiała zadziałać i przegłosowała wasze odejście. To twoja wina zawodnik że odeszłes, przez twoje zachowanie
Navra wymysliles Regulamin Klanowy?? widac nie... niechce ci sie... a taki mialas zapal na poczatku, gdzie on sie podzial ???