Gość
Nick: sHaGgY
Name: Damian
SQL: Technikum Informatyczne ZSP
Interasuje sie wieloma żeczami Motoryzacja, kompy (oczywiście) lubie rowerq oraz niezłe laski podobnie jak "jac3Q"
Marzenia:Dostać sie do [Cropp]
Ostatnio edytowany przez shaggy (19-10-2007 18:49:00)
shaggy napisał:
Niechce cie martwic, ale to marzeni sie niespelni....
shaggy napisał:
Odpowiem podobnie jak T2 ktory zawsze ma racje
Marzenia sie spelniaja.. ale nie w tym wypadku nawet i za 100 lat..
mamy juz swoja eqipe a gdyby doszedl jeszcze jeden gracz to byloby nas o wiele za duzo.
Takie jest moje zdanie w tej sprawie..
jac3Q napisał:
Odpowiem podobnie jak T2 ktory zawsze ma racje
Marzenia sie spelniaja.. ale nie w tym wypadku nawet i za 100 lat..
mamy juz swoja eqipe a gdyby doszedl jeszcze jeden gracz to byloby nas o wiele za duzo.
Takie jest moje zdanie w tej sprawie..
Ja zawsze mam racje :Dhehe... nie no swirki ale w tym przypadku niema szans, tak jak powiedzial jac3Q mamy juz swoja ekipe jestesmy zgrani w "miare" znamy sie itp. i mamy wystarczajaca duzo czlonkow w klanie.... jedynie bym sie zgodzil na przyjecie spowrotem Zawodnika jezeli inni niemaja nic przeciwko, poniewaz byl on w klanie tez fakt lami troche ale jak by pociwczyl na treningach itp. gral by duzo to by sie bardzo wpodszkolil
wiec jestem za przyjeciem Zawodnika do Klanu spowrotem, damu mu okres probny jakis i zobaczymy czy robi postepy czy nie.
Dobry pomysl T2 ja rowniez dalbym mu szanse.
W koncu Zawodnik gra na Croppie dosc dlugo,
ale ostatnio rzadko cos gral Ale jak bedzie gral na treningach to wroci mu dawna forma
Ja jestem za przyjeciem Zawodnika (lamki) do squadu
No zauwaz jeszcze ze ma nick "Zawodni wracam do gry "
a mi pisal na gg jak znim ostatnio gadalem ze niema czasu chyba itp. i dlatego odszled i ze lama jest... ostatnie zdanie mnie zdolowalo:/ przeciez kazdy zaczyna od zera z uplywem czasu zdobywa doswiadczenie i skilla, wiec to jest poprostu kwestia treningu. Jak ja bym powiedzial jak umnie to wygladalo to by sie zdolowali wszyscy :)hehe...
Klanowicz
shaggy napisał:
żeczami
Twoja ortografia przemawia przeciw Tobie haha więcej się już nie wypowiem bo T2 i Jaceq wszystko już wyjaśnili
Nie zgodzę się nigdy abyś był w Croppie, ale Zawodnika chętnie powitam spowrotem
shaggy skad ci sie narodzil wogole taki pomysl ??? Jak bys go powital to popatrz po forum bo jest temat dotyczacy jego
Jezeli gracz wprasza sie do klanu czyli szuka go na sile
to nigdy dobrego klanu nie znajdzie.
Dobry gracz nigdy nie szuka klanu.. to klan poszukuje dobrych graczy,
wiec jesli nie dostales takiej propozycji od nas tzn. ze nie jestes na tyle dobry aby stac sie czlonkiem.
Chce przez to powiedziec ze nie masz szukac klanu na sile po to by tylko miec tag klanu i "szpanowac przed kolegami"..
Moze za pare miesiecy bedziesz na tyle dobry ze jakis klan Cie przyjmie (zycze Ci tego) ale na chwile obecna nie zauwazylem nic w twojej grze aby mnie zachecilo do gry z toba w jednym klanie..
jac3Q napisał:
Dobry gracz nigdy nie szuka klanu.. to klan poszukuje dobrych graczy,,,,
No wlasnie zgadzam sie ja nieszukam klanu, same domnie przychodza
Moze za pare miesiecy bedziesz na tyle dobry....
jak Ja ale w co raczej tez watpie
Tak wiemy ale trzeba bylo to troche wyjasnic
, poprzenosze posty i bedzie git
Gość
Kiedy kiedy były poczatki cs tworzylem najlepszy klan polski he Ale pewnego dnia pech komp sie spalil a raczej stopila sie plyta głowna ;) Niestety nadeszł czas pól roku bez kompa. A potem konie gry cs 1.5 END. Potem wszedł cs 1.6 i taka hujnia steam itp. klan sie poszedl jebac a nick najlepszego na swiecie sie wzol od mego kumpla
Więc załoze swój klan "PRO" na serio a nie jak wy tak o dla zabawy i nic poza tym
Ostatnio edytowany przez shaggy (22-10-2007 17:50:57)
Noob
Cześc mam na imię Łukasz ;* tyle wam powinno wystarczyc ;]
a Ty shaggy bot jestes i myslisz ze mam city.. zal -->
Ostatnio edytowany przez Smutny Pan Jedzie Sam (23-10-2007 22:42:54)
Noob
Chyba sie nie dostaniesz ;D To co ja tu robie?? xD