Glusujcie na swojego ulubionego Admina na serverze [Cropp], zachecam tez do wypowiadania sie onich.
T2 po prostu wzorowy admin, kiedy sie go poprosi to zmieni mape, gdy ktos bluzga innych od razu dostaje kicka lub nawet bana, latwo sie z nim dogadac a poza tym dobrze gra
Kakalak tez jest spoko, najlepiej sie z nim rozmawia jak jest troche wstawiony^ ale nie zmienia map tak czesto na prosby jak T2
Jacob jest oczywiscie dobrym adminem (nawet head ), lecz czesto nie ma go na serwie co go jakby dyskfalfikuje.
O Terefere nie mam co pisac.. wogole nie gra, nie wchodzi na serwa
Moim zdaniem najlepszym adminem jest T2.
No wiecie gdybym to ja mial adma (moze kiedys) to oczywiscie zaglosowalbym na siebie <joke>
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez jac3Q (04-11-2007 22:49:22)
Gość
Pewnie, że T2 wygrał, jest najlepszym adminem ...
Nie moge oddac głosu bo rejestracja jest zablokowana , ale pewnie bym to zrobił i zagłosował na T2xc.
=k4mk0s=
PS. odbanujcie mnie
Noob
T2 nie ma u mnei szans on mnie kickuje i mówi że wale recconecty albo przez przypadek. Jacob mało jest na servie terferere nie gra więc głosuje na Szakalaka
Noob
Według mnie ja powinienem by najlepszym adminem więc na nikogo nie zaglosuje xD
Klanowicz
wg mnie to T2... pomijam dzisiejszy dzien gdzie T2 mowil ze jestem czitem xD
qb3k napisał:
wg mnie to T2... pomijam dzisiejszy dzien gdzie T2 mowil ze jestem czitem xD
bo jestes!! i czekam tylko na dogodny moment bys BANANA dostal
Klanowicz
jestem za dobry a Ty za slaby ... ;D nie uda Ci sie mnie zlapac jak bd mial czity xD
ja to widze ze qb3k masz zaduzy dostep... trzeba ci troche to ograniczyc bardziej jeszcze w kazdym mozliwym foru napisales posta a mi sie niechce tego czytac wszystkiego...
Klanowicz
tzw spam ;D
ja mam ludzi ktorzy pisza za mnie xD
a wiesz ze na forum niemozna spamowac ?? zato grodzi ban
Klanowicz
ale nie pisze post za postem tylko ladnie po kim kto mi odpisze ^^
Wedlug mnie najlepszym adminem jest T2xc Nie denerwuje ludzi w przeciwienstwie do kakalaka
Tylko nie dawac adma Gremlinowi bo jak on by mial adma to by polowy graczy nie bylo bo go wkur***** i by sie posypaly BANy znajac jego
Noob
No nie nie głsoować na t2 xD on oszukuje xD. T2 NIC NIE DZIEJE SIE PRZYPADKIEM ^^ Te moje kicki są celowe
Wybacz chaos ale ja niekickuje bo mi sie tak podoba... sam dostaje czasem przez server