Wątek powstał na potrzeby klanu i tylko klan moze tu pisac...
Spar odbedzie sie niedlugo mozliwe ze nawet w ten weekend, ale to niejest pewnie bo z kim niegadam to kazdy mowi ze ja mam niegrac
T2xc napisał:
Spar odbedzie sie niedlugo
mozliwe ze nawet w ten weekend, ale to niejest pewnie bo z kim niegadam to kazdy mowi ze ja mam niegrac
Co ty gadasz ty masz nie grac..?
No chyba sobie jaj robisz.. to ja pewnie nie bede gral w paru najblizszych sparach pewnie,
ale ty daj sobie spokuj.. nie bez przyczyny jestes Vice Clan Liderem zebys siedzial na rezerwie..
jac3Q napisał:
nie bez przyczyny jestes Vice Clan Liderem zebys siedzial na rezerwie..
jestem poniewaz Jacob mi dal pierwszemu admina i jestem jako tako ogarniety w calym temacie tym w sumie to doklanie to niebylo obgadane... ale pokazalem mu jak ma wygladac nic niemial przeciwko wiec tak zostalo. Jak ktos ma jakies aluzje albo sie niezgadza z ta decyzja to niema problemu odstapie miejsca....
Co ty gadasz ty masz nie grac..?
No chyba sobie jaj robisz.. to ja pewnie nie bede gral w paru najblizszych sparach pewnie
Jacek ja niemodam rady byc na kazdym sparingu... mam tez swoje sprawy i niebedzie ukladac sparingow wedlug mojego grafiku itp. musicie nauczyc sie sami grac Bezemnie... niejestem sam w klanie jest na kolo 10 wystarczy sie zgrac i rozumiec a spar bedzie Wygrany... to ze jestem najlepszy z klanu jak uwazaja niektorzy to ja sie z tym niezgadzam akurat...
dlamnie kazdy jest rowny sobie niema lepszych czy gorszych.
Klanowicz
Teraz, jeśli pozwolicieja dorzucę swoje 3 grosze, ale już z innej beczki Mianowicie w klanie mamy chyba 10 osób (Kakalak, Jacob, T2, Tere, Zawodnik, Cinek, Malin, Zexus, Jaceq i Ja xD). Czyli gdyby każdy się zjawił na treningu, to można by poćwiczyć omówione wcześniej taktyki grając 5 vs 5. Co Wy na to? Oczywiście pozostaje jeszcze sprawa taktyk... nie wiem jakie macie doświadczenie w grze, ale musimy mieć jakiś plan/taktykę na mecz, bo jak pójdziemy na żywca to niemal na peweno przegramy... można by o tym pomyśleć. Co o tym sądzicie?
Noob
T2 ma racje. Jest najlepszy, ale on nie zajmuje sie tylko Cs'em ma swoje sprawy, a my musimy jak najwięcej trenować, w razi gdyby on na psarze nie mógł grać to żebyśmy my też pokazali klase i dążyli do zwycięstw. Więc bez niego też sobie czasem będziemy musieli poradzić.
Man of Chaos napisał:
T2 ma racje. Jest najlepszy,...
Polemizowal bym.....
Klanowicz
To kto według Ciebie t2 jest lepszy od ciebie w Croppie?! Nikt!
Noob
Ja też dożuce swoje 3 grosze:
xD xD xD
Noob
T2 czy ja zawse po moim poście musze widzieć ramke Man of Chaos napisał??
chodzi ci o cytowanie twoich wypowiedzi ?? to sie niezgodze bo niezawsze to widzisz przedostatnio cytowalem jacka wypowiedz
wiec juz nieprzesadzaj
Noob
haha, bo ty lubisz cycaty xD
lubie cycate a nie cytaty
sie nie zgadzam na spary w soboty bo to bez sensu już o tym chyba mówiłem