Noob
No cóż trzeba popierdolić troszkę głupot ;]
Czym dla mnie jest klan Cropp ? Nie jest to dla mnie zwykły klan , ponieważ jest tam kilku ludzi z poprzedniego squad'u , który teraz tworzy obecny squad Cropp między innymi : Malin, Gremlin (wcześniej znany jako Gilraen ),Zexus (który był w cropp , nie wiem czemu został wydalony ) Ameno , czyli jacuś też chciał dojść do nas , ale akurat był to czas kiedy połączyliśmy się z Cropp. Nie jest to klan ,który można tak zostawić , raczej nie klan a ludzi za długo znam te osoby by tak odejść i tutaj moja propozycja :
Zależy od Jacooba i T2xc (CL i vCL) a więc :
Udaje się na trening (wytłumaczę ocb )
Myślę że zajmie mi to miesiąc - dwa. Powiedziałem to już kilka razy , że jeżeli chce reprezentować jakiś klan , to trzeba mieć co pokazać , poziom , kulturke itd . Mój trening nie bedzię tylko polegać na zbieraniu skilla oraz taktyk , będzie też polegać na tym żeby wyparzyć mój jezyk , za dużo wyzywam , ogółem pierdole za dużo zamiast grać.Dopóki sXe mi nie działa trenuje na serwach bez sxe , gdy sxe sie zrobi mam kilka poziomowych servów a wiadomo że z trudniejszym przeciwnikiem łatwiej się nauczyć niż z ludźmi na równym poziomie . Więc jeżeli będę gotowy , dam znać i wy dacie mi odp. co i jak . Jeżeli nie będzie możliwości powrotu to nie będę mieć pretensji . Możecie przez ten czas oczywiście ogarnąć jakiś nowy talent do klanu , jeżeli taki będzie - bierzcie i nie patrzeć że niby ja mam /miałem wrócić bo nie wiadomo ile zajmie mi owy "trening".
Zawodnik
ELO! ;/
P.S nie usuwajcie moich profilów na forum ani www klanu , będę zaglądał zarówno na strone czy forum jak i na serv jak ogarne w końcu te sXe.
Przeczytalem i troche sie zamotalem
Ty chyba nie odchodzisz z klanu a robisz sobie przerwe jak zrozumialem ?
Wiem ta wersja sxe jest skopana.., duzo osob nie moze juz grac na takich serwerach.
Ale mam nadzieje ze jak najszybciej zrobia jakas poprawke i wrocisz na serwer.
p.s. dzisiaj troche dziwnie bylo na serwie wszyscy sie wyzywali itp.. troche mnie to wkurwilo
Pozdrawiam
Noob
Liczyłem na większą frekfencje wypowiadających sie ale moze tyle znaczyłem w klanie ze nie trzeba sie wypowiadac
Sam wiesz jak mało osób zaangażowanych jest w forum i naszą stronke ;]... Co do tego co napisałeś, to nie potrafie ogarnąć całym klanem i zebrać nawet tych "5" osób na trening. Musze coś wykminić ;]
Noob
no to widać że mało osób sie wypowiada, no zawodnik to wracaj szybko, ja też będe więcej trenował al;e tylko musze remont skończyć, bo sie denerwuje i mam problemy z grą bo sie skupić nie moge, bo jak na serv wchodze to co chwiel musze od kompa wstawac i gra nie jestr raczej wtedy przyjeman, bo zdenerowayny warcam do gry, a bardzo lubie panow robotnikow