Noob
xD wez i nie sciemniaj bo jak wbije na sever to widze admin: t2xc kick chaos;p
a to ciekawe chaos wiesz.... bo ktokolwiek da kicka to niewyswietla sie kto dal go
Klanowicz
Killer napisał:
Tylko nie dawac adma Gremlinowi bo jak on by mial adma to by polowy graczy nie bylo bo go wkur***** i by sie posypaly BANy znajac jego
Po pierwsze ty akurat mnie nie znasz, więc się za bardzo nie spuchwalaj Po drugie, kiedy trafi się jakiś kretyn (blade, niemka), którzy wyzywają mnie od szmat a także dowiaduję się paru nowych rzeczy o mojej rodzinie mimo, że ja nic im niezrobiłem, to kur** mać jak mam się nie wkurzać!?! takie osoby powinny od ręki dostawać bany kur** a nie po servie łazić i wyzywać ludzi!
NIEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
tzn. wplacic mozesz na serv ale adma niedostaniesz
Noob
xD ale jak wbije sie na serv szybko i sie od razu team wybierze to widać ;p
Man of Chaos napisał:
xD ale jak wbije sie na serv szybko i sie od razu team wybierze to widać ;p
musze cie zmartwic chaos ale to tez niepomoze jak bede na HLSW to nikt sie niedowie tego xD
Noob
ale wiem że mni ekicknąłeś pare razy xd z tego sie nie wykrecisz xD hehe trzeba ci adma zabrać xD nie no joke
jac3Q napisał:
Chaos wyobraź sobie ze ostatnio nawet bana dostalem xD
I nie wiem od kogo moze to byl blad a moze ktos tu mnie nie lubi..
sry za spam
hmm.. czy mi sie wydaje czy to skierowane domnie bylo... i jestem podejrzany w tej sprawie??? :>
Noob
Haha xD t2 może my tu od nowa ten plebiscyt zrobimy xD
Gość
kakalak jak nie wygra to resertuje server i nie da sie grać i po pierwsze pedałi ciota z niego jest
tyle ludzi gra na serverze i widac ze niezabardzo odwiedzaja nas na stronie i na forum...